Korte verhalen

Mijn korte verhalen (waarvan sommige geschreven in opdracht) zijn verschenen in boeken en kranten, zoals een feuilleton over een mevrouw in een verzorgingstehuis. Zij is de hoofdpersoon in een kerstverhaal dat ik in opdracht voor deze doelgroep schreef. Het verhaal werd zo goed ontvangen dat de op zichzelf staande vervolgverhalen als feuilleton elke twee maanden in de wijkkrant van Heerenveen verschenen.

 

Bijzonder vind ik mijn bijdrage aan het spannend verhaal in een literaire abri, waarbij korte verhalen te beluisteren waren via de Short Story-jukebox op het Transferium Wittenberg bij Garderen. Deze abri is geheel in Amerikaanse stijl ontworpen door kunstenaar Jerome Symons.

  

Verder verschenen mijn verhalen, gedichten en fragmenten van artikelen en boeken met enige regelmaat op Boekvoorhaar.nl en het schrijvers- en vertalersplatform Todio.nl, en had ik een eigen weblog onder de naam "Harkemaaksels" op een site die zich bezighield met de promotie van kunst en ondersteuning van kunstenaars.

 

eerste prijs

In 2009 kreeg ik de eerste prijs voor het verhaal dat ik schreef voor Kinderboekenweek Landschap Overijssel.