Dorothy bastreri

Dorothy Bastreri is een Engelse kunstenares  met een eervolle graad in beeldende kunst en ook vele jaren onderwijservaring. Haar huis en atelier staan in de buurt van Cambridge. Daarnaast heeft ze een boot in Warns (Friesland), waar ze een paar maanden per jaar woont en schildert.

 

Haar schilderijen gaan over kleur, licht en vorm. Ze is geïnspireerd door de natuur en boten en haar frequente reizen door zowel Zuid-Amerika als Nederland, waar vooral de Friese waterlandschappen haar aantrekken. 

Ze werkt voornamelijk in acryl, maar maakt ook kleinschalige experimentele abstracte composities en vluchtige schetsen in aquarel, inkt, collage en mixed media.

Website: www.dorothybastreri.co.uk

  

Joke ket

Wadvensters "Uit het vuur der aarde"

25 x 25 cm, schilderijen mixed media

€ 39 per stuk inclusief witte lijst

Website: www.schildereizen.com

 

Freeke klerekoper

Bronzen beelden

Website: beeldenfreeke.nl

richard van ekeren

Richard heeft in de zomer van 2019 een expositie bij Galerie Kunst in Beweging gehad met vooral veel gitaren die hij zelf beschildert en bewerkt.

Ook dit varken, Tribal Pig, was van de partij.  Omdat hij zo ontzettend leuk is, hebben wij samen besloten dat het varken nog even mag blijven.

Het is 50 cm lang en 30 cm hoog en aan beide zijden beschilderd: de ene kant rood, de andere kant blauw. Verkoopprijs: € 499.